Kullanım Koşulları Egzama Tedavisi ve Egzama Hakkında Bilgiler

Kullanım Koşulları Egzama Tedavisi ve Egzama Hakkında Bilgiler

TNT bu yerlerde taşınan gönderileri koruyabilmek için rota bilgilerini veya ayrıntılı taşıma ağı güvenlik önlemlerini açıklayamaz. Bu nedenle, yasal bir gereklilik olmadıkça, TNT taşıma ağı konumları veya taşıtları üzerinde denetimlere izin verilmemektedir. 14.3 TNT’nin ödeyen taraf adına bir gümrük idaresine gümrük vergisi ve masraflar veya diğer ücretleri ödemesi halinde, ödeyen tarafa sabit bir ücrete veya avans olarak ödenen toplam tutarın bir yüzdesine dayalı olarak gümrük işlemleri hizmet bedeli tahakkuk edilecektir. Bu gümrük işlemleri hizmet bedeli, varış yeri ülkesine bağlı olarak farklılık gösterir. Yansıtılan gümrük hizmet ücreti hakkında daha fazla bilgi için tnt.com üzerindeki ‘ek hizmetler ve ek ücretler’ sayfasına bakın. “Teslim Taahhüdü Süresi” gönderilen malın, Gönderi tarihinin, kesin varış yerinin, ağırlığının ve değerinin dikkate alındığı, TNT hizmeti için verilen teslimat taahhüdü süresini veya TNT müşteri hizmetleri tarafından ilgili Gönderi için belirtilen teslimat taahhüdü süresini ifade eder. İnternet aboneliğini isteğe bağlı olarak devretmek isteyen müşterinin, devralmak isteyen kişiyle birlikte Türk Telekom Ofis veya Türk Telekom Mağazaları’lerine başvurması gerekir. ADSL hizmetinin devri için internetin bağlı olduğu sabit telefon hattının da aboneliğini devir almak isteyen müşteriye devredilmesi gerekmektedir. Kampanyalı abonelerin devir işleminde kampanyaya özel bir koşul bulunmuyorsa devir sonrası taahhüt durumu korunur. Devir işlemi ücretli olup, internet hattı borç nedeniyle kapalı olan müşterilere ödeme gerçekleşinceye kadar devir işlemi yapılmaz. Üyelik veya “Portal” üzerindeki çeşitli form ve oylamaların doldurulması suretiyle kullanıcıların kendileriyle ilgili bir takım kişisel bilgileri (isim-soyisim, firma bilgileri, telefon, adres veya e-posta adresleri gibi) OTONET’e vermeleri gerekmektedir. OTONET, OTONET Üyelik Sözleşmesi ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında da, talep edilen bilgileri OTONET veya işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından doğrudan pazarlama yapmak amacıyla kullanabilir.

Bununla birlikte mobil yüz tanıma teknolojileri sayesinde polisler; akıllı telefon, tablet ya da diğer taşınabilir cihazları kullanarak sahada bir sürücünün veya yayanın fotoğrafını çekebilir ve bu fotoğrafı kimlik saptama için bir veya daha fazla yüz tanıma veritabanıyla anında karşılaştırabilir. Birçok insan, iPhone’un kilidini açmak için kullanılan FaceID (bu, yüz tanımanın yalnızca tek bir uygulamasıdır) sayesinde yüz tanıma teknolojisine aşinadır. Genelde, yüz tanıma bir kişinin kimliğini belirlemek için devasa bir fotoğraf veritabanı kullanmaz; yalnızca bir kişiyi cihazın tek sahibi olarak belirler ve diğer kişilerin erişimini engeller. 24.2 TNT ve Gönderen herhangi bir Kişisel Verinin bu Koşullar kapsamında taraflar arasında veya taraflarca işlenmesi açısından her ikisinin de kendi başlarına birer veri sorumlusu olduğunu kabul eder. 20.2 Gönderici TNT tarafından bu Koşullarda açıkça kabul edilenlerin ötesindeki tm zarar, hasar veya gecikme riskini ve bunlara maruziyeti üstlenir\. Canlı krupiyelerle oyna, gerçek bir kumarhane atmosferini evinden hisset. paribahis güncel\. Gönderen, arzu edilmesi halinde kendi sigortasını yaptırmalıdır. 19.4 Sigorta (tüm konumlarda sunulmamaktadır – bilgi almak için TNT müşteri hizmetleriyle temasa geçiniz). Gönderici ve/veya Alıcının özel teslimat talimatları vermemesi durumunda, TNT standart teslimat prosedürlerini izleyecektir. 14.6 Belirtilen konumlarda kullanılabilen seçeneklere tabi olarak, TNT’nin gümrük vergisi ve vergiler için ödenecek tutarların kendisine geri ödenmesine yönelik düzenlemelerle ilgili tatmin edici bir teyit elde edememesi halinde, Gönderi gecikebilecektir. Söz konusu gecikmeler veya diğer herhangi bir bu Koşullara uymama hali, üstlenilmeyen yükümlülükler niteliğindedir.

  • Kendinize yeni bir aktivasyon e-postası gönderilmesini sağlamak için; lütfen tıklayın.
  • ADSL hizmeti ile beraber sadece bir adet statik IP adresi alınabilir.

16.2 Posta kutusu adresleri, Gönderenin teslimatı kolaylaştırmak adına Alıcının telefon numarasını TNT’ye sağlaması koşuluyla, belirli uluslararası konumlar için kullanılabilir. 6.2 Yasaların izin verdiği durumlarda, ödeyen taraf açıkça aksini talep etmediği sürece, TNT standart olarak elektronik fatura sunabilir. 5.2 TNT seçilen Taşıma Hizmetini, Gönderi/Paketin gerçek veya hacimsel ağırlığını veya bir Gönderideki Paket sayısını doğrulamak için her bir Konşimentoyu denetleyebilir. Seçilen Taşıma Hizmeti, İrsaliyede belirtilen gerçek ve/veya boyutsal (hacimsel) ağırlık veya Paket sayısı yanlışsa, TNT İrsaliyede düzeltmeler yapabilir. “Varşova Konvansiyonu” 28 Eylül 1955 tarihli Lahey Protokolü ile tadil edilen 12 Ekim 1929 tarihli Varşova Konvansiyonu ile takip eden geçerli tüm Protokollerin yanı sıra 18 Eylül 1961 tarihli Guadalajara Konvansiyonunu ifade eder. “TNT” Federal Express Corporation, onun bağlı ortaklıkları, şubeleri ile iştirakleri ve ilgili çalışanları ve acentelerini (uygulanabildiği ölçüde) ifade eder. “Alıcı” Gönderinin alıcısı olarak Konşimentoda belirtilen gerçek veya tüzel kişiyi ifade eder. “B2C Gönderileri” bir ticari Gönderen (profesyonel amaçlarla hareket eden) ve bir bireysel tüketici-Alıcı (profesyonel amaçları dışında hareket eden) arasındaki ticari bir işlem uyarınca yapılan Gönderileri ifade eder. “Ek Hizmetler” Taşıma Hizmetleri niteliğinde olmayan tüm hizmetleri ifade eder.

Çalışanları ve 18 yaşından küçükler düzenlenen piyango ve yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. Katılımcıların instagram hesabının gizli hesap olmaması gerekmektedir. Katılımlar konusunda uzman jüri tarafından değerlendirilecek olup; değerlendirme sonunda kazanan 1 kişi Samsung Galaxy S20 FE Cloud Navy (kart ve hat hariçtir), 2 kişi Samsung Galaxy Buds Pro Kulaklık kazanacaktır. Muud Mobil​ uygulaması, zengin Muud arşivinin mobil cihazlardan dinlenebilmesini sağlayan, siz bilgisayar başında değilken bile Muud şarkı listelerinize ulaşmanızı sağlayan bir uygulamadır. TekŞifremi Unuttum” işleminin anlatıldığı kısa video’yu izlemek için lütfen tıklayınız. Bytes/second cinsinden verilen bir transfer hızı 8 ile çarpılarak sonuç bits/second cinsine çevrilebilir.

TNT, gümrüklemenin gerçekleştirilmesi için gümrük ve diğer düzenleyici kurumlara Gönderi bilgilerini iletecektir. Tehlikeli maddeler tüm TNT şubeleri tarafından kabul edilmemektedir. Bazı TNT şubeleri belirli tehlikeli mal sınıflarını kabul etmemekte ve tehlikeli maddelerin tüm Taşıma Hizmetleriyle gönderimi kabul edilmemektedir. TNT, tehlikeli maddelerin yürürlükteki yasalar uyarınca veya TNT’nin takdirine bağlı olarak kabul edilememesi halinde, tehlikeli maddeleri herhangi bir konumda reddetme hakkını saklı tutar. Gönderi, tehlikeli maddelerin kabul edildiği ve personel bulunan bir konuma bırakılamıyorsa TNT’nin paketi müşterinin konumundan teslim alması için bir randevu planlanmalıdır. Gönderici ayrıca, ekonomik yaptırımlara tabi olarak, ilgili liste sahibi makam tarafından belirlenen ortak mülkiyet payı dahilinde, herhangi bir tarafın sahip olduğu herhangi bir kuruma gönderim girişiminde bulunmayacağını kabul ve garanti eder. 10.3 TNT ne şekilde kabul edilirse edilsin (yanlışlıkla veya bilgi dahilinde kabuller dahil olmak üzere) Yasaklanan Gönderilere ilişkin tüm sorumlulukları reddeder. TNT, bu kısıtlamalara dayanarak ya da güvenlik veya emniyet nedeniyle paketleri reddetme hakkını saklı tutar. TNT, uygun olduğu durumlarda, reddedilen Paketler ve malların iade masrafları için bir idari ücreti Gönderene yansıtabilir. Hat dondurulduğunda, aylık internet erişim ücreti faturalandırılmaz. Bunun dışında yer alan taksitler veya kullanılan Katma Değerli Servis ücretleri Türk Telekom faturasında yer alır. Hat dondurma sürecindeki bir müşteri borçtan kısıtlamaya girerse borcunu ödedikten sonra hat açılmaz, hat dondurma devam eder.